De Paardestal

Goededoelen-Kringloopwinkel 'De Paardestal' is een stichting die goede doelen in binnen- en buitenland ondersteunt.

Het betreft goede doelen in de vorm van concrete en meetbare projecten op het gebied van ontwikkelingswerk, onderwijs, gezondheidszorg en bestaanszekerheid, en welzijn. Bij voorkeur bezit het doel een directe dan wel indirecte relatie met de gemeente Lansingerland. 

Aan de bewoners van Lansingerland en omgeving wordt gevraagd om gratis goederen ter beschikking te stellen die geschikt zijn om via verkoop geld op te leveren voor ondersteuning van goede doelen

De vrijwilligers

De medewerkers van 'De Paardestal' vormen een hecht team van ruim 50 enthousiaste vrijwilligers!

Het verkopend personeel beschikt over plenty expertise op het gebied van de artikelen die ze verkopen, vraag ze dus gerust om advies indien gewenst!

Onze technische afdeling bestaat uit mensen met 'twee rechterhanden', die vrijwel alle artikelen kunnen (en zullen) repareren, indien dit de moeite waard wordt geacht rekening houdend met te besteden tijd, kosten en de verkoopbaarheid van het artikel. Een impressie van de werkplaats.

Ook het personeel bij de innamecontainer is voldoende kundig om de ingebrachte goederen op waarde te kunnen inschatten. Zodoende kunt u er zeker van zijn dat uw spulletjes de tweede kans krijgen die ze verdienen. De regels omtrent inname van goederen vindt u hier.

Alle vrijwilligers (inclusief het bestuur) verrichten hun werkzaamheden geheel belangeloos, er wordt dus niemand betaald. Slechts bij uitzondering worden aantoonbare individuele kosten die zijn gemaakt in het belang van "De Paardestal" vergoed aan de vrijwilliger.

Door onze kosten zo laag mogelijk te houden zijn wij in staat om minimaal driekwart van onze verkoopopbrengsten aan te wenden voor donaties aan goede doelen.

Made with ‌

No Code Website Builder